Kerava-seuran jäsenkirje 1/16

Aivan valtavan sydämelliset kiitokset jäsenille aktiivisesta osallistumisesta juhlavuoden 2015 eri tapahtumiin. Niissä kaikissa oli hyvä tunnelma ja kotiseutuhenki kukki riemullisesti. Eri keravalaiset ikäpolvet löysivät toisensa, entuudestaan tuntemattomat kohtasivat kuin kotipöydän ääressä. Ilolla ilmoitettakoon, että avaus kotiseudun tulevaisuuden tekijöihin ei ole vain haave vaan toteutunut: johtokunnassa on uutena jäsenenä kevään abiturientti Karri Wickman. Saattaa jopa olla historiallista koko maassa!

Nyt muistiinpanot esille ja kirjaamaan kevään ohjelma; välttyy oi-etten-muistanut -harmilta!

Suuren suosion saaneita Haloo Kerava -kahvilailtojaHyvinvointityön keskuksessa (Aleksis Kiven tie 19) jatketaan kahtena torstai-iltana. Ensimmäinen Sinisen salin ilta on torstaina 10.3. klo 18 teemana Poliisityötä ja muistoja vanhasta Keravasta.Kiinnostavia tarinoita kertovat monessa ansioitunut, 40 vuotta Keravalla poliisina toiminut Veli-Erkki Ylirisku ja monen polven keravalainen rikosylikomisario, murharyhmän legendaarinen johtaja Juha Rautaheimo. Jännitystä riittänee, kun jeparit ovat lauteilla.

Toinen kahvilailta on torstaina 14.4. klo 18. Loistava Samuli Isola johdattelee kuulijat Savion ja Kanniston menneisyyteen ja nykyhetkeen. Itse kukin voi kertoilla ja jakaa omia tarinoitaan ja muistojaan.

KOKOUSKUTSU:  sääntömääräinen kevätkokous on pääsiäisen jälkeen keskiviikkona 30.3. klo 18 Pentinkulmansalissa. Seura tarjoaa tietysti kahvit. Esiintyjän nimi ja aihe selviävät myöhemmin, mutta perinteen mukaisesti ei tarvitse pettyä.

Vapunaattona, lauantaina 30.4.2016 klo 17.30 Hallintopuistossa jännitys tiivistyy, kun perinteisessä vapunaaton tapahtumassa puiston tyttöpatsas seppelöidään ja varsinkin selviää, kuka on Keravan vuoden 2016 Neiti kesäheinä. Keravan päivän pääjuhlassa 12.6. selviää Vuoden keravalaisen nimi.

Olipa kerran tällä paikalla -tapahtuma järjestetään kävelykadulla taideportaiden tuntumassa toukokuussa (päivämäärä vielä määrittämättä). Sen aihe on Keskellä Keravan huveja. Samuli Isola vetää sen ja siinä silmäillään mm. entisiä elokuvateattereita, maineikkaita ravintoloita Perhelää, Seurantalon ravintolaa, sen ”perillistä” Kestihovia jne. Niin, ja kai se lähistön Huikkakujakin hupia toi!

Kevään teatteriretkeä ei tehdä. Sen sijaan jo nyt on varattu 30 lippua KUTin kesäteatterin ensi-illan jälkeiseen näytökseenKrapille sunnuntaiksi 5.6. klo 15. Suvinäytelmä on suosittuJäniksen vuosi, pääroolin Vatasena loistava Juha Veijonen. Ja liput ovat edulliset, myynti Ruusukuvassa. Tästä ja muistakin jo kerrotuista saa lisää tietoa lehtien Yhdistykset -palstoilta,Facebookin mainiolta We Love Kerava -sivustolta ja seuran nettisivuilta www.keravaseura.fi.

PITÄKÄÄ HUOLTA ITSESTÄNNE JA LÄHEISISTÄ! ODOTTAEN TAPAAMISIA PITKIN KEVÄTTÄ

Satu (Saaristo, pj)

Kirjoitettu: tammikuu 29, 2016, kirjoittaja: Samuli