Lipunmyynti Jäniksen vuosi -näytelmään alkaa

Kerava-seuran kesäteatterimatkan kohde on tänä vuonna Tuusulan Krapilla esitettävä Jäniksen vuosi.

Kesäteatterin liput tulevat myyntiin lauantaina 7.5. Ruusukuvaan, Paasikivenkatu 2. Ruusukuva on avoinna arkisin 10 – 18, lauantaisin 9 – 13.

Vallan mainion KUTin esittämä Jäniksen vuosi on Kerava-seuran tarjoama teatterielämys.

Keski-Uudenmaan Teatteri on kesäteatterinsa näytelmäksi valinneeseen Arto Paasilinnan suosittuun teokseen Jäniksen vuosi saanut näyttelijöiksi aivan maan ykköskaartia. Pääosaa, elämäänsä kyllästynyttä Kaarlo Vatasta esittää näet loistava ja karismaattinenJuha Veijonen.

Moni on kirjan ja elokuvan muodossa nautiskellut jo käsitteeksi ja kotimaisten road movie -elokuvien lähes kantaisäksi tulleesta Jäniksen vuodesta. Riemastuttavasti niissä on saanut seurata elämäänsä uutta etsivän Vatasen ja matkallaan kohtaamansa jäniksen yhteistä seikkailua.

Näytelmän on KUTille ohjannut Milko Lehto, käsikirjoittajina ovat Kristian Smeds, Esa Leskinen ja Sami Keski-Välilä. Rooleissa Veijosen ohella esiintyvät tutut KUTin taitajat: Seppo Halttunen, Anna-Leena Sipilä, Johannes Korpijaakko, Jari Hämäläinen ja Elina Varjomäki.

Kerava-seura on varannut ensi-illan jälkeiseen toiseen esitykseen sunnuntaina 5.6. klo 15 lippuja 30 kappaletta. Lippu ja väliajan kahvi plus leivonnainen  maksavat 30 euroa jäseneltä, 35 euroa ei-jäseneltä. Esitykset ovat tutusti Krapilla Tuusulassa. Seura ei järjestä kuljetusta.

Kuva: Sami Lamberg / KUT

Kirjoitettu: toukokuu 6, 2016, kirjoittaja: Samuli