Nyt muistellaan vanhaa Saviota ja muita eteläisiä kaupunginosia!

Mihin Savion vanha asema matkaa kuvassa raiteilla? Milloin Kannistoon valmistui koulu? Missä tarkalleen ottaen sijaitsikaan Tesa? Millainen oli Iso-Hollon Vomman äidin mökki? Missä Kannistossa oli tiilitehdas? Suomen ensimmäinen sementtitehdas, siis Saviolla? Milloin Elanto lopettikaan Saviolla? Hypättiinkö Saviolla hyppyrimäestä ja kuinka pitkälle? Kuka jakoi palkintoja Kumitehtaan altaan uimakilpailuissa ja Koivikon lasten olympialaisissa?

Ensi torstaina 14.4. Klo 18-20 saat vastauksen näihin ja satoihin muihin kysymyksiin. Kerava-seuran Vapaaehtoisen Hyvinvointityön keskuksessa järjestämässä Haloo Kerava -illassa keskitytään nimittäin tällä kertaa vanhan Savion, Koivikon, Tehtaanmäen, Kanniston, Niinikankaan ja muiden tuttujen eteläisten kaupunginkulmiemme kiinnostavaan historiaan.

Luvassa on sadoittain vanhoja ja nostalgisia kuvia arkistoista ja kotialbumeista ja kiehtovia muistikuvia ja eläviä tarinoita Keravan eteläisimmistä kaupunginosista. Tilaisuuteen on kaikille vapaa pääsy. Aiheeseen johdattelee Samuli Isola Kerava-seurasta, mukana on myös puheenvuoroja näiden alueiden vanhoilta asukkailta. Tervetuloa jokainen keravalainen, muualtakin saa toki tulla.

Kirjoitettu: huhtikuu 9, 2016, kirjoittaja: Samuli